Čachtický hrad

img

Číslo produktu: CTO80621
Výrobca: CONSTRUCTO
105,00 € ( nie sme platcami DPH )

BOUNTY

Loď bola pôvodne postavená pre súkromného vlastníka pod menom Bertha. Pred jej dokončením ju odkúpilo Kráľovské námorníctvo a spustená na vodu bola pod menom Bounty. Obchodná loď oplachtená ako fregata sa preslávila vďaka vzbure Christiana Fletchera proti kapitánovi Blighovi pri plavbe na Tahiti dňa 28.4.1789. Fletcher a ďalší vzbúrenci vysadili kapitána Bligha a 18 členov posádky do záchranného člnu a nechali ich napospas osudu.

Stavebnica obsahuje všetok potrebný materiál pre stavbu modelu. Trup je plný, vyrezaný z bloku dreva, čo veľmi uľahčuje stavbu celého modelu. Priložené sú hotové kladky, očká, klinčeky, nite pre imitáciu lán, kotvy a iné diely, ďalej tiež guľatina na sťažne a rahná, plátno na plachty. Diely z preglejky sú predrazené - stačí ich vylomiť a zabrúsiť. Stavebnica tiež obsahuje farby a štetec. Ako bonus je pribalené základné náradie - hranol s brusným papierom, kliešte, pinzeta a pilník. Stavebnica neobsahuje lepidlo. Na lepenie drevených dielov môžte použiť disperzné lepidlo a na lepenie kovových dielov sekundové.

Súčasťou je tiež obrázkový návod s českým textom a výkres.

Dĺžka 390 mm
Výška 330 mm