Čachtický hrad

img

Číslo produktu: 786
Výrobca: SERGAL
200,00 € ( nie sme platcami DPH )

Peregrine Galley

Anglická loď postavená v Depfordských lodeniciach na Temži v roku 1700 ako rýchla obchodná loď, ktorá spojovala Anglicko so Severnou Amerikou. V roku 1716 bola premenovaná na "Carolina", časť lode nad palubou bola prestavaná a z lodi sa stala vládna jachta.

Stavebnica obsahuje všetok potrebný materiál pre stavbu modelu okrem lepidiel, farieb a bezfarebného laku. Trup sa zhotovuje klasickou technológiou  plaňkovaním na rebrá, u tohto modelu dvojitým pre dosiahnutie perfektného vzhľadu. Naviac stavebnica ponúka možnosť vyrobiť prvú vrstvu pláňkovania z priložených balzových planiek, ktoré sa ľahko ohýbajú. V stavebnici nájdete diely z preglejky, plaňky a lišty, guľatinu na sťažne a rahná, hotové kladky, očká, klinčeky, nite na imitáciu lán, odliate delá, kotvy, plátno na plachty, vlajky a mnoho ďalších dielov. Diely z preglejky sú precízne vyrezané laserom a k oddeleniu stačí ostrý nôž. Na lepenie drevených dielov môžete použiť disperzné lepidlo a na lepenie kovových dielov sekundové.

Návod na stavbu modelu obsahuje textovú časť, návodné kresby a stavebné výkresy. Sprievodný text je v niekoľkých jazykoch (anglicky, nemecky, taliansky, francúzsky a holandsky).

Dĺžka: 925 mm
Šírka: 280 mm