La Candelaria

img

Číslo produktu: OCR13000
Výrobca: OcCre
220,00 € (nie sme platcami DPH)

La Candelaria

Stredomorská bombová loď s brigovým oplachtením. Hlavný sťažeň je umiestnený približne v strede lode, besan nesie okrem priečnej plachty taktiež vratiplachtu. Medzi hlavným sťažňom a predkom lode je umiestnený jeden, alebo viac hmoždiarov. La Candelaria a podobné bombové lode sú navrhnuté ako plávajúce batérie pri blokáde prístavov a pri dobývaní pobrežných pevností.

Stavebnica obsahuje všetok materiál potrebný na stavbu modelu okrem lepidiel, farieb a bezfarebného laku. Trup sa zhotovuje klasickou technológiou lištovaním (plankovaním) na rebrá v tomto prípade dvojitým. V stavebnici nájdete diely z preglejky, lišty, guľatinu na sťažne a rahná, hotové kladky, očká, klinčeky, nite na imitáciu lanovia, kotvy, ušité plachty, zástavu a iné diely. Diely z preglejky sú precízne vyrezané laserom a k oddeleniu stačí ostrý nôž. Na lepenie drevených dielov môžte použiť disperzné lepidlo a na lepenie kovových dielov sekundové.

Dĺžka: 695 mm
Šírka:  260 mm
Výška: 525 mm

Obsah stavebnice
- Preglejkové archy s laserom rezanými dielmi (kýl, rebrá, paluby, brlenie, kormidlo, diely košov a i.)
- Lišty na olištovanie (oplankovanie) trupu a paluby (ramín, mahagón), trup sa olištováva dvakrát
- Nosníky na výrobu dielov
- Guľatina na sťažne a rahná
- Drevené a kovové doplnky (mrežovina, kladky, kotvy, úväzové kolíky, stĺpiky, klinčeky, oká s driekom, delové hlavne, lafety, pumpy, vratidlo, pomocný čln, detaily, diely zadnej galérie a i.)
- Mosadzné leptané diely
- Mosadzný drát
- Ušité plachty
- Nite na lanovie
- Zástava
 6 strán výkresov – pohľady, pozdĺžný rez trupom, detaily sťažňov a ráhien, plán lanovia a i.
- Podrobný obrázkový návod s popisom v angličtine a španielčine

imgLa CandelariaimgFlaskar Tiborimg09.05.2016 17:58
NGRiYzl