Čachtický hrad

Čachtický hrad - NOVINKA

Trenčiansky hrad - NOVINKA

arr3Informácie      Pri nákupe nad 100 € poštovné neúčtujeme ( neplatí pre službu Expres kuriér ) a lode...

Aký spôsob doručenia zásielok uprednostňujete ?

Balík na poštu Balík na poštu 24% Balík na adresu Balík na adresu 37% Zásielkovňa Zásielkovňa 30% Expres Kuriér Expres Kuriér 9%

NITRA

NÁRADIE

Na uľahčenie a urýchlenie práce používame rôzne náradie a nástroje. Náradie môžeme rozdeliť na elektrické a ručné.

Elektrické náradie napr. vŕtačky, brúsky, priamočiare pílky, alebo spájky. Toto náradie môžu využiť elektrotechnici pri výrobe, vŕtaní a osádzaní plošných spojov, ale aj modelári pre urýchlenie a zjednodušenie stavby modelu či diorámy. Upozorňujeme, že sa jedná o hobby náradie, ktoré nie je stavané na profesionálnu pracovnú záťaž 8 hodín denne.

Medzi ručné náradie patrí obrovský sortiment klieští, pinziet, pilníčkov, nožíkov, vrtáčikov a iného náradia, ktoré nám umožňuje jemnú prácu s drobnými dielmi.

Pri práci s miniatúrami a modelmi menších mierok určite oceníte osvetlenie pracovného priestoru lampami doplnenými veľkoplošnými lupami, ktoré vám uľahčia prácu pri stavbe, alebo detailnom maľovaní. Ako ochranu pracovného stola používajte rôzne podložky na rezanie.

V našom e-shope ponúkame ručné aj elektrické náradie značiek Model Craft, Rota Craft a Light Craft.

Všetky tieto produkty a mnoho ďalších nájdete v našom e-shope  www.afd-model.sk

Usporiadať podľa
Výrobca

Sanding Stick - Fine Grit (Jemná)