Čachtický hrad

Čachtický hrad - NOVINKA

Trenčiansky hrad - NOVINKA

arr3Informácie      Pri nákupe nad 100 € poštovné neúčtujeme ( neplatí pre službu Expres kuriér ) a lode...

Aký spôsob doručenia zásielok uprednostňujete ?

Balík na poštu Balík na poštu 24% Balík na adresu Balík na adresu 37% Zásielkovňa Zásielkovňa 30% Expres Kuriér Expres Kuriér 9%

NITRA

AIRBRUSH

Striekacie sety, striekacie pištole, kompresory, príslušenstvo...

Každý sa už pri práci s modelom stretol s problémom pri farbení väčších plôch. Jednoducho štetcom natrieť rovnomerne väčšiu plochu bez viditeľných ťahov štetca vie len málo kto. Najlepšie výsledky pri farbení, či už väčších, alebo menších plôch dosiahneme nanášaním farby pomocou striekacej pištole. Nakoľko sa na poháňanie striekacej pištole používa stlačený vzduch z kompresora, alebo tlakovej fľaše začalo sa tomuto spôsobu farbenia hovoriť „ AIRBRUSH“.

Striekacie pištole majú v dnešnej dobe mnohostranné využitie. Používajú ich umelci na maľbu obrazov, tak tiež autolakýrnici na maľovanie dekorácií na povrchy automobilov, motoriek, či kamiónov a v neposlednej rade plastikoví, železniční či RC modelári na maľovanie svojich modelov.

Práve pre možnosť kvalitne si nafarbiť svoj obraz, auto, či model sme zaradili do našej ponuky množstvo kompresorov, striekacích pištolí, náradia, pomôcok a farieb, aby Váš výsledok bol dokonalý. Treba si len vybrať podľa typu práce.

V našom e-shope nájdete kompresory a striekacie pištole značky Revell.

Airbush

MDI0Nz