arr3Informácie  Január 2017 - Tovar papierovych modelov Z-Art     Pri nákupe nad 80,-€ poštovné...

Aké modely preferujete ?

plastikové modely plastikové modely 23% drevené modely lodí drevené modely lodí 33% papierové modely papierové modely 31% 13%

DREVENÉ MODELY LODÍ

Drevené makety lodí sú krásnym dizajnovým doplnkom každého domu, bytu, reštaurácie či kancelárie. Ponúkané modely sú rozdelené do dvoch kategórií. Prvou kategóriou sú modely určené pre začínajúcich a mierne pokročilých modelárov. V tejto kategórii sú modely vhodné pre modelárov, ktorý sa ešte len so stavbou lodí oboznamujú a preto sú aj svojou obtiažnosťou prispôsobené ich zručnosti a znalostiam. V druhej kategórii nájdete modely historických plachetníc, ktoré sú určené pre pokročilých modelárov, ktorý už majú skúsenosti so stavbou drevených modelov lodí. Tieto modely sú dokonalými zmenšeninami skutočných plavidiel. Sú detailne prepracované a preto sú aj náročnejšie na stavbu. Každý model lode má nie len estetickú, ale aj zberateľskú hodnotu.

V našej ponuke nájdete drevené modely lodí od týchto výrobcov:

Constructo, Mantua, Panart, Sergal, Amati, Artesania Latina, Victory Models, Euromodel a Dušek Ships.

výrobcovia

Fly