Trenčiansky hrad - NOVINKA

arr3InformácieMarec 2018 - papierové modely Schreiber Bogen, Bojnický zámok Február 2018- minidielnička Ocrree,...

Aké značky drevených modelov lodí uprednostnujete ?

Amati, Victory Models Amati, Victory Models 37% Artesania Latina Artesania Latina 29% Mantua, Sergal Mantua, Sergal 26% Occre Occre 8%

NÁRADIE

Na uľahčenie a urýchlenie práce používame rôzne náradie a nástroje. Náradie môžeme rozdeliť na elektrické a ručné.

Elektrické náradie napr. vŕtačky, brúsky, priamočiare pílky, alebo spájky. Toto náradie môžu využiť elektrotechnici pri výrobe, vŕtaní a osádzaní plošných spojov, ale aj modelári pre urýchlenie a zjednodušenie stavby modelu či diorámy. Upozorňujeme, že sa jedná o hobby náradie, ktoré nie je stavané na profesionálnu pracovnú záťaž 8 hodín denne.

Medzi ručné náradie patrí obrovský sortiment klieští, pinziet, pilníčkov, nožíkov, vrtáčikov a iného náradia, ktoré nám umožňuje jemnú prácu s drobnými dielmi.

Pri práci s miniatúrami a modelmi menších mierok určite oceníte osvetlenie pracovného priestoru lampami doplnenými veľkoplošnými lupami, ktoré vám uľahčia prácu pri stavbe, alebo detailnom maľovaní. Ako ochranu pracovného stola používajte rôzne podložky na rezanie.

V našom e-shope ponúkame ručné aj elektrické náradie značiek Model Craft, Rota Craft a Light Craft.

Všetky tieto produkty a mnoho ďalších nájdete v našom e-shope  www.afd-model.sk

Usporiadať podľa
Výrobca

Sanding Stick - Fine Grit (Jemná)