Trenčiansky hrad - NOVINKA

arr3InformácieJanuár 2018 - tovar náradia Shesto, Mantua       Pri nákupe nad 80,-€ poštovné neúčtujeme (...

imgempty

Aké značky drevených modelov lodí uprednostnujete ?

Amati, Victory Models Amati, Victory Models 39% Artesania Latina Artesania Latina 32% Mantua, Sergal Mantua, Sergal 20% Occre Occre 9%

AIRBRUSH

Striekacie sety, striekacie pištole, kompresory, príslušenstvo...

Každý sa už pri práci s modelom stretol s problémom pri farbení väčších plôch. Jednoducho štetcom natrieť rovnomerne väčšiu plochu bez viditeľných ťahov štetca vie len málo kto. Najlepšie výsledky pri farbení, či už väčších, alebo menších plôch dosiahneme nanášaním farby pomocou striekacej pištole. Nakoľko sa na poháňanie striekacej pištole používa stlačený vzduch z kompresora, alebo tlakovej fľaše začalo sa tomuto spôsobu farbenia hovoriť „ AIRBRUSH“.

Striekacie pištole majú v dnešnej dobe mnohostranné využitie. Používajú ich umelci na maľbu obrazov, tak tiež autolakýrnici na maľovanie dekorácií na povrchy automobilov, motoriek, či kamiónov a v neposlednej rade plastikoví, železniční či RC modelári na maľovanie svojich modelov.

Práve pre možnosť kvalitne si nafarbiť svoj obraz, auto, či model sme zaradili do našej ponuky množstvo kompresorov, striekacích pištolí, náradia, pomôcok a farieb, aby Váš výsledok bol dokonalý. Treba si len vybrať podľa typu práce.

V našom e-shope nájdete kompresory a striekacie pištole značky Revell.

Airbush

MGJlNW