Trenčiansky hrad - NOVINKA

arr3InformácieMarec 2018 - papierové modely Schreiber Bogen, Bojnický zámok Február 2018- minidielnička Ocrree,...

Aké značky drevených modelov lodí uprednostnujete ?

Amati, Victory Models Amati, Victory Models 42% Artesania Latina Artesania Latina 28% Mantua, Sergal Mantua, Sergal 23% Occre Occre 7%

NÁRADIE / ELEKTRICKÉ NÁRADIE

Nemecká firma Proxxon je svetoznáma výrobou kvalitného a jedinečného elektrického minináradia určeného najmä pre modelárov, šperkárov, architektov, optikov, zubných technikov, nástrojárov, ale aj pre domácich kutilov. Proxxon je skrátka dobrá voľba!

Náradie PROXXON

Anglická firma Shesto sa zaoberá výrobou elektrického a ručného náradia už vyše 100 rokov. Ponúka širokú paletu výrobkov pre rôzne odvetvia, ako sú modelárstvo, šperkárstvo, hodinárstvo, nechtový dizajn a iné. V produkcii firmy Shesto nájdete elektrické náradie označené logom Rota Craft, stolné lampy s lupou Light Craft a ručného náradia Model Craft.

Náradie Shesto

Do tejto kategórie patria hlavne vŕtačky, pílky, brúsky a množstvo doplnkov a nadstavcov k tomuto náradiu.

V tejto kategórii nájdete stolné lampy so zväčšovacím sklom.

Táto kategória zahŕňa všetko ručné modelárske náradie ako rezacie podložky, skalpely, brúsky, pinzety, pilníky, kliešte, pravítka, kladivka, zveráky, pílky a množstvo iného modelárskeho náradia.

Yjc1ODVjY