Čachtický hrad

Čachtický hrad - NOVINKA

Trenčiansky hrad - NOVINKA

arr3Informácie      Pri nákupe nad 80,-€ poštovné neúčtujeme ( neplatí pre službu Expres kuriér ) a lode...

imgempty

Aké značky drevených modelov lodí uprednostnujete ?

Amati, Victory Models Amati, Victory Models 29% Artesania Latina Artesania Latina 26% Mantua, Sergal Mantua, Sergal 38% Occre Occre 7%

NITRA

NÁRADIE / ELEKTRICKÉ NÁRADIE

Nemecká firma Proxxon je svetoznáma výrobou kvalitného a jedinečného elektrického minináradia určeného najmä pre modelárov, šperkárov, architektov, optikov, zubných technikov, nástrojárov, ale aj pre domácich kutilov. Proxxon je skrátka dobrá voľba!

Náradie PROXXON

Anglická firma Shesto sa zaoberá výrobou elektrického a ručného náradia už vyše 100 rokov. Ponúka širokú paletu výrobkov pre rôzne odvetvia, ako sú modelárstvo, šperkárstvo, hodinárstvo, nechtový dizajn a iné. V produkcii firmy Shesto nájdete elektrické náradie označené logom Rota Craft, stolné lampy s lupou Light Craft a ručného náradia Model Craft.

Náradie Shesto

Do tejto kategórie patria hlavne vŕtačky, pílky, brúsky a množstvo doplnkov a nadstavcov k tomuto náradiu.

V tejto kategórii nájdete stolné lampy so zväčšovacím sklom.

Táto kategória zahŕňa všetko ručné modelárske náradie ako rezacie podložky, skalpely, brúsky, pinzety, pilníky, kliešte, pravítka, kladivka, zveráky, pílky a množstvo iného modelárskeho náradia.

OTFhOTVl